Connceptdesign


Kems Scramble
september 21, 2011, 9:37 am
Filed under: 1

At first glance we assumed this was a first-rate Photoshop job, however Kems explains that this was a happy accident of recycling. The wall located in Montreal, Canada was structurally deficient and in need of repair.  Since cider blocks can be an expensive building material, the property owners decided to re-use a large majority of the blocks combined with new ones. This remix of graffiti pieces has created an abnormal looking effect, which could be difficult to consciously replicate. (text by juxtapoz mag)


Geef een reactie so far
Plaats een reactie



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s



%d bloggers op de volgende wijze: